Flight

https://www.elrecom.nl/flight.html

Flight is gevestigd in Slovenië en is uitgegroeid tot een internationaal ukelele merk dat over de hele wereld wordt gedistribueerd. Flight is een bedrijf met een jonge en energieke uitstraling, een uitgesproken stijl en een bewuste focus op het merk. Flight heeft een zeer actieve online community.

Tegenwoordig biedt de ukelele wereld meer keuze in instrumenten dan ooit tevoren. Hoewel de keuzes onbegrensd lijken, heeft Flight een filosofie die altijd ongewijzigd zal blijven: Elke Flight-ukelele die je bezit, zal ons kenmerk van passie en kwaliteit bezitten, of het nu uw beginner uke of uw eerste professionele instrument is.

Let Your Music Take Flight We moedigen je aan om onze selectie Flight-ukeleles te bekijken om je te helpen je muziek een vlucht te laten nemen! Kijk in onze webwinkel Elrecom.nl of kom langs in onze winkel in Baarn.

20,30
Luxe hoogwaardige sopraan ukelele gigbag met 15 mm vulling en draagbanden.
Merk: Flight
Kleur: wijnrood
Voorraad
+

92,50 78,00

Vrolijke concert ukelele uit Flight's Art serie!
Deze ukeleles combineren de werelden van mode en muziek. Flight heeft de kwaliteit niet opgeofferd voor het uiterlijk of een kortere weg genomen bij het maken van deze instrumenten. Het resultaat is verbluffend: prachtige ukeleles met een warm en krachtig geluid voor een betaalbare prijs. En zoals alle Flight ukeleles, krijg je er een fantastische Flight gigbag bij!

Specificaties staan op de productpagina (klik op de afbeelding)

Voorraad
+

45,50 38,00
Plastic Fantastic!
Conventionele wijsheid zal zeggen dat plastic ukeleles goedkope vervangers van lage kwaliteit zijn voor "the real thing".
Nu het is tijd om conventionele wijsheid de deur uit te schoppen! Met een body die is gebouwd van plastic en een gelamineerde linden top, zal de geluidskwaliteit van deze ukeleles je versteld doen staan, en hun duurzaamheid maakt ze tot Keith Richards' favoriete instrument na Armageddon hits.

Deze ukes zijn perfect voor regenachtige festivals, krappe bovenkasten, tieners en ukelele-leraren die met jonge kinderen werken.
Voorraad
+

45,50 38,00
Fantastic plastic! Deze TUS35 heeft een body die onbeschaamd is gebouwd van plastic en een gelamineerde linden top. De geluidskwaliteit van deze ukeleles zal je versteld doen staan. Deze ukes zijn perfect voor regenachtige festivals, krappe bovenkasten, tieners en ukelele-leraren die met jonge kinderen werken.
Voorraad
+

52,50 47,00
Sopraan (15 frets)
Bovenblad: Gelamineerd Linden
Achter- en zijkant: ABS
Brug: ABS
Kleur: bedrukt Bus Graphic
Snaren: Aquila Nylgut Knop: Ja (voor bevestiging draagband of strap)
Hals: ABS
Fretboard: ABS
Top kam & zadel kam: ABS
Kam Breedte: 35,6 mm
Positiemarkeringen: 5e, 7e, 10e en 12e frets.
Premium kenmerken: Aquila snaren, riemknop, nul fret, houten bovenblad, gewelfde achterkant, open geared tuners, ABS fretboard, zijpositiemarkeringen.
Voorraad
+

52,50 47,00
Sopraan (15 frets)
Top: Laminaat Linden
Achterkant & Zijkant: ABS
Brug: ABS
Kleur: Surf print
Snaren: Aquila Nylgut
Knop: Ja (voor bevestigen band of strap)

Hals: ABS
Fretboard: ABS
Top kam & zadel kam: ABS
Kam Breedte: 35,6 mm

Positiemarkeringen: 5e, 7e, 10e en 12e frets.
Premium kenmerken: Aquila snaren, riemknop, nul fret, houten bovenblad, gewelfde achterkant, open gewerkte mechanieken, ABS fretboard, zijpositiemarkeringen.
Dit instrument is ook verkrijgbaar in andere print.
Voorraad
+

49,00 43,50
De Flight NUS200 Teak Soprano Ukulele herdefinieert de betekenis van "beginnersukelele". Ze zijn gemaakt van Indonesisch laminaat teak en bieden een geweldige punch, volume en toon. Als je leert spelen met deze ukeleles, zul je je afvragen of je ooit moet upgraden naar een "betere" ukelele. De hals is gemaakt van meranti, een ander Indonesisch hout, en de toets is gemaakt van nandu. Heeft een brede 38 mm topkam om je meer ruimte en comfort te bieden terwijl je leert hoe je die nieuwe akkoorden moet spelen.

Oh, en een Flight ukelele is geen Flight ukelele als er geen mooie gigbag bij zit. Dit kan je eerste uke zijn; het is misschien niet je enige uke; maar hij zal jarenlang je metgezel zijn - bij kampvuren, op het strand, tijdens natuurwandelingen, op je bank en naast je bed. Onze teakhouten ukeleles zullen een onfeilbare metgezel zijn die je zal helpen groeien van ukelele-beginner tot ukelele-meester. We houden van deze teakhouten ukeleles, en jij ook!
Voorraad
+

139,90
Ziet eruit als een zebra, zingt als een merel! Een elektro-akoestische versie van onze bestverkochte DUC325 maar nu met een stijlvolle cutaway en een Flight FU-T3 actieve pickup met tuner. Het is een mooie concertukelele met een klank die zowel pittig als warm is, dankzij de unieke combinatie van een uitgelezen sparrenhouten fichtetop en zebrawood body. Met zijn gebogen achterkant en een ingebouwde pickup, zult u versteld staan van het enorme geluid dat deze ukelele u jarenlang zal geven.
Niet op voorraad
Bekijk product

139,00 124,90
FLIGHT DUC323 is een ukelele van concertformaat. Het heeft een mahoniehouten bovenblad, gecombineerd met mahoniehouten achterkant en zijkanten, waardoor het een zeer warm en resonerend geluid krijgt. Laat het "sobere" uiterlijk van mahonie je niet voor de gek houden, zeker mahonie ukeleles, vooral die met een gebogen achterkant zoals de DUC323, weten een geweldig geluid te produceren! En zeker als je deze ukelele aansluit op een versterker!
Voorraad
+

125,00 119,00
Maat: Bariton
Baritone ukuleles zijn gestemd zoals de hoogste snaren van een gitaar: D-G-B-E.
Top: Sapele
Achterzijde & zijkanten: Sapele
Rozet: Laser (etnische print)
Top kam & zadel kam: Been
Aquila snaren
Zijstippen: Ja
Fretboard inleg: Dots
Gigbag: Inbegrepen
Voorraad
+

118,00 98,50

FLIGHT DUC323 is een ukelele van concertformaat. Het heeft een mahoniehouten bovenblad, gecombineerd met mahoniehouten achterkant en zijkanten, waardoor het een zeer warm en resonerend geluid krijgt. Laat het 'sobere' uiterlijk van mahonie je niet voor de gek houden, zeker mahonie ukeleles, vooral die met een gebogen achterkant zoals de DUC323, weten een geweldig geluid te produceren!

(voor meer informatie klik op de afbeelding)

Voorraad
+

199,00 169,90
De DUC523CEQ is een prachtige concert ukelele met een krachtige en warme klank. Het heeft een solide mahoniehouten top, gecombineerd met mahoniehouten rug en zijkanten, waardoor het een zeer warm en resonerend geluid heeft. Flight heeft de rozet een ingewikkeld ontwerp gegeven met een surfer die over de golven raast, in navolging van de geschiedenis van de ukelele en zijn Hawaaanse afkomst. Met element zodat u ook versterkt kunt spelen.
Voorraad
+