Spaanse

De Spaanse gitaar, een prachtig instrument dat niet weg te denken is uit de hedendaagse muziek. De Spaanse gitaar wordt vaak gezien als de ideale gitaar om je gitaar avontuur mee te beginnen. Maar ook voor ver gevorderden biedt dit instrument altijd meer uitdaging en plezier. Ben je op zoek naar een Spaanse gitaar om daar op te leren gitaarspelen? Of ben je al verder gevorderd en zoek je een nieuw model om aan je collectie toe te voegen? Hoeveel ervaring je ook hebt op de Spaanse gitaar bij Elrecom hebben we prachtige gitaren voor je. Dus neem snel een kijkje in ons assortiment en vind jouw volgende droomgitaar.

Van beginner tot gevorderde

De Spaanse gitaar, die ook wel de klassieke gitaar wordt genoemd, staat bekend als een uitstekende gitaar om het gitaarspelen op te leren. Dit heeft te maken met de brede hals en de relatief zachte snaren. Een klassieke gitaar heeft 6 nylon snaren waarvan er 3 omwonden zijn met metaal dat verzilverd is. Daarom hebben wij in onze webshop een aantal goedkopere Spaanse gitaren die ideaal zijn voor beginners. Bijvoorbeeld de gitaren van het merk Valencia. Zo kun je op jouw gemak ontdekken of het gitaarspelen iets voor je is zonder dat daar meteen een hele grote investering tegenover staat. Naast de goedkopere Spaanse gitaren hebben we ook een aantal hogere kwaliteit Spaanse gitaren met een massief houten bovenblad die hartstikke geschikt zijn voor al verder gevorderde spelers. Deze Spaanse gitaren produceren een prachtig warm geluid. De gitaren van het merk Artesano zijn hier een mooi voorbeeld van.

Kies het juiste model voor u

Bij het kopen van een Spaanse gitaar heb je de keuze uit verschillende modellen. Het is belangrijk om een model uit te zoeken dat bij jou en jouw ambities past. Zo kun je er voor kiezen om een Spaanse gitaar met of zonder elektronisch element te nemen. Wanneer je voor een Spaanse gitaar kiest met elektronisch element dan kun je de gitaar zowel akoestisch als met versterker bespelen. Dit is vooral ook fijn wanneer je met de gitaar wilt optreden.

Bestel uw Spaanse gitaar eenvoudig online

Heb je in onze webshop een Spaanse gitaar gezien die je aanspreekt? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen en wij zorgen dat deze bij je wordt thuisbezorgd. Heb je vragen over onze gitaren of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website. Of bel ons op 035 5411109. Een bezoek aan onze winkel is natuurlijk ook mogelijk!