Geen verzendkosten
Korting 20%

Ukelele Concert Flight Mahonie DUC323 incl Tas

logo flight
Adviesprijs: 118.00
94.90
U bespaart: 23.10 (20%)
E13077
Niet op voorraad
FLIGHT DUC323 is een ukelele van concertformaat. Het heeft een mahoniehouten bovenblad, gecombineerd met mahoniehouten achterkant en zijkanten, waardoor het een zeer warm en resonerend geluid krijgt. Laat het 'sobere' uiterlijk van mahonie je niet voor de gek houden, zeker mahonie ukeleles, vooral die met een gebogen achterkant zoals de DUC323, weten een geweldig geluid te produceren!

Hout met een verhaal:
Mahoniehout

Mahonie is een hardhout dat al eeuwenlang wordt gebruikt om kwaliteitsinstrumenten te maken. De kleur kan behoorlijk variren, van bleekroze tot donkerrood roodbruin en met de jaren wordt het donkerder. Laat het 'sobere' uiterlijk van mahonie je niet voor de gek houden, hoewel mahonie ukeleles, vooral die met een gebogen achterkant zoals de DUC323, weten hoe te grommen!

Laten we spelen!
Okoume hals & Walnoot toets
De hals en toets van de DUC323 zijn gemaakt van Afrikaanse Okoume en Walnoot. Het is een geweldige combinatie die een stabiele intonatie van de toets garandeert, zacht voor je handen is, en er ook geweldig uitziet.

Toonhoogte perfect.
Benen kam& Walnoot brug

De kam kan een klein onderdeel zijn, maar een die de toonhoogte van het geluid bepaalt. De top- en zadelkam van de DUC323 zijn gemaakt van been (niet van plastic). Slechts n van de details die deze ukelele echt speciaal maken.

Het begint allemaal met de kop.
Mooi en gemakkelijk af te stemmen.
Alle ukeleles van Flight hebben een zorgvuldig ontworpen kop met gemonteerde stemmechanieken die altijd op de juiste stemming blijven.

Lichte en stijlvolle gigbag
Uitstekende bescherming voor uw Uke

Specificaties

Body
Maat: Concert (17 frets)
Bovenblad: mahonie
Rug & zijkant: mahonie
Brug: Walnoot

Nek
Hals: Afrikaanse Okoume
Fretboard: Walnoot
Top- en zadelkam: been

Overige
Position Markers: 5e, 7e, 10e, 12e en 15e frets.
Premium-kenmerken: gebogen rug, chromen gegoten tandwieltuners, laser gegraveerde rozet, Aquila Supernylgut snaren, positie markers.
Inclusief gratis gevoerde gigbag!