MENU

FILTER OP
Mondharmonica
Prijs

 – 

  • 7.95
  • 559
43,00
De 'Blues-Sandwich' van Hohner is het meest courante model van de Richter MS-serie. De Blues Harp heeft een kam van Afrikaans hardhout (doussie) met...
Voorraad
+50,80 48,00
Groen vinkje 
Voorraad
+

50,80 48,00
Groen vinkje Roestvrijstalen rieten
Groen vinkje Minimaal luchtverbruik Groen vinkje C.A. Seydel Söhne: Duits kwaliteitsproduct
Voorraad
+


149,00 99,00
C.A. Seydel Söhne Chromatic de Luxe Classic Stemming: C 12 Kanalen 48 Stemtongen Mondstuk verchroomd Body: bruin getint Acryl Chrome dekplaten...
Voorraad
+

69,00

Groen vinkje Hohner kwaliteitsproduct
Groen vinkje Ergonomische nekbeugel
Groen vinkje Betrouwbaar en stevig tijdens het spelen

Voorraad
+

319,00

Groen vinkje Hohner kwaliteitsproduct
Groen vinkje Ontworpen volgens de exacte eisen van 'Toots' Thielemans
Groen vinkje Mellow Tone

Voorraad
+

559,00

 64 stemtongen
 C-majeur
 Bereik: 4 octaven (C3~D7)
 Stemplaten: Messing, 2 x 1,2mm (gedubbeld)
Let op: dit product heeft een levertijd.
De levertijd van dit product is doorgaands 14 dagen.

On backorder
+

59,00 54,95

 Beatles mondharmonica!
 Hohner kwaliteitsproduct
 Stemming: Diatonisch C-Majeur

Voorraad
+

60,46 56,00
Bluesharp set met koffer.
Inbegrepen: C-D-E-F-G-A-B
Voorraad
+

Mondharmonica kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe hobby en zou je graag met muziek aan de slag willen gaan? Denk er dan eens over na om een mondharmonica te kiezen! De mondharmonica is namelijk het perfecte instrument om als beginnend muzikant mee te beginnen. Het is een relatief makkelijk instrument om mee te beginnen, maar vergis je niet, de mondharmonica biedt voldoende diepgang voor een leven lang muzikaal plezier. Mondharmonica’s zijn vergeleken met andere instrumenten relatief goedkoop en dus maar een kleine investering om mee te beginnen. Ook zijn ze zeer compact en kun je ze dus gemakkelijk meenemen om te oefenen waar je maar wilt. Ben je geïnspireerd geraakt om ook je nieuwe hobby te starten? Bekijk dan snel ons grote aanbod online of kom langs in de winkel!

Groot aanbod van mondharmonica's

Bij Elrecom hebben we een prachtig assortiment aan mondharmonica’s voor je klaarliggen. Van goedkopere instapmodellen tot aan de Blues harpen voor de meer ervaren Blues- en Jazzmuzikanten, bij ons vind je het allemaal. Door ons grote aanbod aan modellen kun je bij ons altijd de mondharmonica vinden die je zoekt. Beginnende muzikanten kunnen goed met de goedkopere modellen overweg omdat deze aan alle standaard specificaties voldoen en dus makkelijk te gebruiken zijn met lesmateriaal voor beginners. Wanneer je voor de duurdere modellen gaat dan kun je specifieker een mondharmonica kopen gericht op je eigen voorkeuren. Misschien val je wel als een blok voor de Hohner “Toots” Thielemans Hard bopper! Bij de duurdere modellen is gebruik gemaakt van hoogwaardiger materiaal. Hierdoor spelen ze minder zwaar en heb je minder lucht nodig.

Mondharmonica's tegen scherpe prijzen

Alle modellen mondharmonica’s die wij in onze webshop aanbieden zijn zeer scherp geprijsd. Je betaalt dus niets te veel! Verder zijn de mondharmonica’s in ons assortiment van hoge kwaliteit. Doordat onze mondharmonica’s zo scherp geprijsd zijn kunnen het ook hartstikke leuke cadeau’s zijn. Zo zijn het bijvoorbeeld de ideale instrumenten om kinderen te laten starten met muziek. Door een kind een instrument cadeau te doen kun je het kind al op vroege leeftijd enthousiast maken voor muziek. Echter kan het ook voor ouderen een ontzettend leuk cadeau zijn. Het is namelijk nooit te laat om te starten met het maken van muziek.

Bestel onze mondharmonica’s eenvoudig online

Ben je enthousiast geworden over onze mondharmonica’s of over een van onze andere producten? Dan kun je deze zeer eenvoudig online bestellen via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je bestelling zo spoedig mogelijk bij je wordt thuisbezorgd. Heb je vragen over onze producten of wil je graag advies hebben? Dan raden wij het aan om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website of bellen naar 035 5411109. Een bezoek aan onze winkel is natuurlijk ook altijd mogelijk!