Nieuws

14 Mei 2016
door Corine Kroon

Aktiviteiten en nieuws

Zodra er aktiviteiten op de agenda staan leest u dat op deze blog. Ook nieuwtjes over producten worden hier gedeeld. Elrecom is geopend volgens de openingstijden. Dus als u zin heeft om eens langs te komen bent u van harte welkom!

2 december demo Hammond

19 Nov 2022
door Corine Kroon
Dirk Van der Linden speelt op Hammond! 

Vrijdag 2 december 2022

15.00 – 17.00 uur
19.00 – 21.00 uur

Entree is gratis

Locatie onze winkel: Sparrenlaan 6, Baarn

Dirk speelt gitaar, Hammond-orgel, piano en hij is componist, producer en muziekleraar. Hoewel hij een volledig autodidact is, doceert hij Hammond-orgel aan het Conservatorium van Gent. Dirk speelt in verschillende bands.

Laat je inspireren en kom naar één van deze demonstraties!

Fair Friday

17 Nov 2022
door Corine Kroon

König & Meyer heeft als coöperatief doel om het milieu te willen beschermen. Zo proberen ze bij de productie waar mogelijk verspilling, watergebruik, energie en emissies te beperken. Sinds 1979 hebben ze hun watergebruik al 94 procent kunnen laten dalen! Naast de kwaliteit en functionaliteit van de standaarden, zijn ze ook duurzaam geproduceerd!

 Deze en volgende week 10 % korting op alle K&M standaards. Dit geldt ook voor producten die speciaal besteld moeten worden.

10% herfstkorting op de XXL lessenaar lamp!

25 Okt 2022
door Corine Kroon

Actie! 10% herfstkorting! Klik hier om naar het product te gaan.


De donkere avonden komen er weer aan, maar gelukkig hebben we daar een oplossing voor: de XXL lessenaar lamp! Hiermee kan je de hele avond door blijven spelen. 

Met verschillende opties, zoals de keuze uit warm of koel licht en de mogelijkheid om het licht te dimmen, handig!

 

Valencia 200 serie gitaren

27 Aug 2022
door Corine Kroon

Wil jij of je kind beginnen met gitaar spelen? Kies dan een betaalbare Valencia gitaar!

Valencia vervaardigt zeer betaalbare gitaren voor starters en intermediate gitaristen. De Series 200 gitaren hebben een sitka spruce bovenblad, nato body en jabon hals voor een uitgebalanceerde klank. Een onderscheidende, doorzichtige satijnen afwerking onthult de inherente schoonheid van het klankhout. Een ebonized mahonie toets en mahonie brug maken de elegante look compleet. 

Het assortiment omvat ook full size en ¾ size linkshandige modellen, alleen in antiek natuurlijke afwerking. 

Alle Series 200-modellen hebben een gewelfde achterkant voor een betere toonrespons en projectie, een uniek kenmerk onder gitaren in deze prijsklasse en met name in kleine maten.

Klik hier om de gitaren te bekijken!

Korg Pa5X demonstratie 27 augustus 2022

13 Aug 2022
door Corine Kroon
ZATERDAG 27 AUGUSTUS 2022 DEMONSTRATIE DOOR KRIS VANLOMMEL

Ontdek de volgende generatie arranger keyboards met KORG Pa5X en laat je inspireren!
Je bent van harte welkom op de demonstatie op zaterdag 27 augustus tussen 12.00 en 16 uur in onze winkel.

Bescherm je gehoor!

22 Jul 2022
door Corine Kroon

Leuk een feest of festival! Geniet van muziek maar voorkom gehoorschade!

Wel genieten van de muziek alleen dan wat minder hard. Tijdens een concert of festival willen bezoekers vooral genieten van de muziek. Maar zonder gehoorbescherming kun je vaak maximaal een kwartier in het geluid doorbrengen, zonder risico te lopen op blijvende gehoorschade. De Alpine PartyPlug oordoppen hebben speciale rechtlijnige AlpineAcousticFilters. Dit wil zeggen dat ze op alle frequenties nagenoeg evenveel dempen. Voor de muziekliefhebber moet de muziekkwaliteit immers perfect blijven. Met de Alpine PartyPlug wordt alleen het schadelijke geluid teruggebracht naar een veilig niveau. Het is alsof de volumeknop wordt teruggedraaid.

Dankzij de AlpineAcousticFilters heeft de muziekliefhebber bovendien geen last van een afgesloten gevoel en blijven gesprekken goed verstaanbaar. Maar ze voorkomen wel dat je een piep in je oren krijgt. De Alpine PartyPlug oordoppen zijn gemaakt van zacht en flexibel AlpineThermoShape materiaal. Dit vormt zich naar de gehoorgang voor de optimale pasvorm en demping. De oordoppen kunnen probleemloos de hele dag en nacht gedragen worden. Het materiaal bevat geen siliconen. Daardoor jeuken en irriteren ze de gevoelige huid van de oren niet. Alpine oordoppen zijn gemakkelijk te reinigen en gaan lang mee.

Alpine gehoorbescherming
Voor muzikanten zijn er de Music Safe Pro met meer geluidsdempings mogelijkheden.

 

Evans EQ Pods

15 Jul 2022
door Corine Kroon

NIEUW: EVANS EQ PODS
Vorm je geluid zoals je wilt met Evans EQ Pods, de ultieme oplossing voor meer boventoon-, afstemmings- en resonantiecontrole. De polymeer gel pods hebben een met Teflon gecoate, maatvaste en vuilafstotende bovenkant. Ze worden snel aangebracht en verwijderd en zijn ideaal voor experimenten zonder hun plakkerigheid, vorm of demping te verliezen. 

evans eq podsVormbestendig
De polymeer gel pods hebben een met Teflon gecoate, maatvaste en vuilafstotende bovenkant. 

evans eq pods in blikHerbruikbaar opslagblik
Inclusief hoogwaardig, herbruikbaar metalen opbergblik voor onderweg. Elk blikje bevat 6 pods en een dubbele maat.

Lâg Tramontane

08 Jun 2022
door Corine Kroon

Tramontane is de reeks akoestische en klassieke gitaren van Lâg. De eigen styling en de sublieme geluidskwaliteit zorgde voor z’n wereldwijde goede reputatie. Wij zijn enthousiast over deze mooie gitaren en hebben dan ook een leuk assortiment in de shop!

Nieuwe Gomez klassieke gitaren

07 Jun 2022
door Corine Kroon

Het assortiment van de klassieke Gomez gitaren is nu uitgebreid met 2 nieuwe modellen.
Bijzonder aan deze modellen is dat deze zijn geproduceerd in Europa.
Wij presenteren u dan graag de 
GOMEZ AVANZADO C.R. (solid Ceder top) en de GOMEZ AVANZADO S.P. (solid Spruce top) Beide zijn voorzien van een masief houten bovenblad. Waardoor ze een fijne klank produceren.

Gomez Avanzado

Encanto bladmuziek

07 Jun 2022
door Corine Kroon

Lin-Manuel Miranda's soundtrack van Encanto heeft de muziekwereld stormenderhand veroverd. De aanstekelijke single We Don't Talk About Bruno heeft Let It Go zelfs overtroffen als grootste Disney Billboard Hot 100-hit sinds 1995! De hele soundtrack stond ook bovenaan de albumlijsten en het momentum blijft maar groeien!

Bladmuziek is nu verkrijgbaar:

Encanto - Easy Piano Dit folio bevat acht pagina's full-color kunst uit de film met 9 liedjes die zijn gearrangeerd voor eenvoudige piano met songteksten. Nummers zijn onder meer: All of You · Colombia, Mi Encanto · Dos Oruguitas · The Family Madrigal · Surface Pressure · Two Oruguitas · Waiting on a Miracle · We Don't Talk About Bruno · What Else Can I Do?

Encanto - Ukelele Dit folio bevat negen nummers van Disney's nieuwste blockbuster Encanto gearrangeerd voor ukelele. Nummers zijn onder meer: Nummers zijn: All of You · Colombia, Mi Encanto · Dos Oruguitas · The Family Madrigal · Surface Pressure · Two Oruguitas · Waiting on a Miracle · We Don't Talk About Bruno · What Else Can I Do?

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling