Nieuws

14 Mei 2016
door Corine Kroon

Activiteiten en nieuws

Zodra er activiteiten op de agenda staan leest u dat op deze blog. Ook nieuwtjes over producten worden hier gedeeld. Elrecom is geopend volgens de openingstijden. Dus als u zin heeft om eens langs te komen bent u van harte welkom!

Wij zijn open!!

10 Jul 2024
door Corine Kroon
De zomervakantie gaat al (bijna) beginnen.
Heerlijk wat tijd om te genieten en muziek te maken.
Onze winkel is open volgens de openingstijden.

Fête de la Musique

10 Jun 2024
door Corine Kroon
Fête de la Musique 21 juni 2024
Internationale Dag van de Muziek

Op 21 juni is de Internationale Dag van de Muziek. De Internationale Dag Van De Muziek is in 1982 opgericht in Frankrijk, maar wordt inmiddels ook internationaal gevierd. Op de Dag van de Muziek vinden er verschillende activiteiten plaats zoals concerten, spontane jamsessies, optredens op straat, in huiskamers, overal waar maar kan. In Baarn zijn er op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni gratis muzikale proeflessen en workshops te volgen. Dit dankzij de vrijwillige inzet van ervaren muziekdocenten. Misschien zit er iets bij dat je leuk vind om te proberen!
Nooit te jong of te oud om iets nieuws te leren toch!? Je kunt kennis maken met een instrument dat je wilt leren bespelen, of beter wilt leren kennen. Iedereen is welkom, jong en oud, ervaren en onervaren. Je kan kennis maken met nieuwe instrumenten, waaronder eentje die iedereen al in bezit heeft: je stem! De ervaren muziekdocenten zijn er om een proefles te geven en leren je graag meer over hun passie.

Programma in de buurt
Bij Elrecom muziek is er een programma op vrijdag 21 juni én op zaterdag 22 juni.
Vrijdag 21 juni:
13.00 uur Cajon workshop door Ruud van der Steen - Alle leeftijden
14.00 uur Gitaarles door Brett Duncan - Jongeren en volwassenen Engelstalig
15.00 uur Gitaarles door Brett Duncan - Jongeren en volwassenen Engelstalig
16.00 uur Vioolles door Marieke Donker Kaat - Alle leeftijden
Zaterdag 22 juni:
10.00 uur Pianoles door Marijke van Esch - Alle leeftijden
11.00 uur Pianoles door Marijke van Esch - Alle leeftijden
14.00 uur Ukelele workshop door Mick Harmsen - Alle leeftijden
15.00 uur Gitaarles door Mick Harmsen - Alle leeftijden
16.00 uur Zangles door Froukje Hoitinga - Volwassenen
De zanglessen en de pianolessen zijn individueel. Hiervoor is het handig als je je van te voren op geeft!
Zeker zijn van een plek bij één van de proeflessen of workshops? Geef je dan vast op 035 5411109 of via de mail [email protected]

De inspirerende proeflessen halen je over de drempel om zelf te beginnen of juist door te zetten om je skills tot een niveau hoger te brengen. Een toegankelijke en gezellige activiteit voor iedereen. Kom inspiratie op doen!
Datum: vrijdag 21 en zaterdag 22 juni
Adres: Sparrenlaan 6 in Baarn
Wil je zeker zijn van een plek? Graag opgeven via [email protected] of 035 5411109.

Save the date

01 Jun 2024
door Corine Kroon

Internationale Dag van de MuziekGitaarlessen, ukeleleworkshop, pianoles, zangles, cajon en djembéworkshops en meer!

Altijd al een instrument willen spelen? Of je kind eens laten zien hoe leuk muziek maken is? Pak je kans op de Internationale Dag van de Muziek op vrijdag 21 juni én zaterdag 22 juni.
Hoe mooi kan het begin van de zomer zijn?
Op de Internationale Dag van de Muziek kan je gratis lessen volgen om kennis te maken met een instrument dat je wilt leren bespelen, of beter wilt leren kennen. Iedereen is welkom, jong en oud, ervaren en onervaren. Je kan kennis maken met nieuwe instrumenten, waaronder zelfs je stem! De ervaren muziekdocenten zijn er om een proefles te geven en leren je graag meer over hun passie.

Programma in de buurt
Elrecom muziek organiseert samen met ervaren muziekdocenten uit Baarn en omgeving gratis proeflessen in de winkel, omdat Elrecom muziek het belangrijk vindt dat iedereen kennis kan maken met het zelf maken van muziek. Het definitieve progamma maken we binnenkort bekend!

Bijna van start!

11 Mei 2024
door Corine Kroon
Deze week vragen we landelijk aandacht voor de kracht van lokale stenen winkels. Stenen winkels maken de steden en dorpen waarin we wonen een stukje mooier.
Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies... het kan allemaal in de winkels in jouw buurt.

Omdat we deze week willen vieren dat onze winkeldeuren openstaan én dat jij klant bij Elrecom muziek bent, zijn er deze week een paar bijzondere activiteiten in de winkel:
- Iedere klant die zich deze week inschrijft voor de Elrecom nieuwsbrief maakt kans op een verwenpakket van Hoeve Ravenstein
- Bij aanschaf van een Lâg gitaar deze week een GRATIS Mackie EM-91CU usb condenser microfoon
Ook als je een Lâg gitaar besteld via deze website!
- Bladmuziek kraam met nieuwe uitgaves
- Vrijdag 17 mei vanaf 14.00 uur GRATIS je snaren laten vervangen bij aankoop van een nieuwe set
(m.u.v. 12 snarig en floyd rose)
- Zaterdag 18 mei een LIVE Piano optreden door Bart van Venetien
deel 1 aanvang 14.00 uur
en deel 2 aanvang 15.00 uur

Kom je deze week een keer een extra bezoekje brengen aan onze winkel?

13-18 mei de week van de stenen winkel

03 Mei 2024
door Corine Kroon
Een winkel starten. Ooit was het onze droom, nu mogen we dagelijks bezig zijn met het helpen van onze klanten. Die klanten (jullie dus) blij maken met muziek(instrumenten) is wat wij het liefst doen. En het is ontzettend fijn om op die manier iets te kunnen betekenen voor de mensen in en de wijde omgeving van Baarn.

Samen met de winkel dragen wij op verschillende manieren een steentje bij aan ons prachtige dorp. En doordat jullie bij Elrecom muziek kopen, helpen ook jullie mee. Binnenkort organiseren wij weer activiteiten, daar vertellen we jullie de komende week wat meer over op social media en via bijvoorbeeld de nieuwsbrief.

Dit allemaal in aanloop naar de ‘Week van de Stenen Winkel’, een week waarin landelijk aandacht is voor de kracht van lokale stenen winkels. Deze week vindt plaats van 13 tot en met 18 mei aanstaande. We hebben een paar speciale verrassingen voor iedereen die in die week bij ons koopt. Houd alle kanalen van Elrecom muziek dus goed in de gaten!

Wij zijn al in de koningsdag sfeer!

20 Apr 2024
door Corine Kroon
27 April is het bijna weer zover! Er wordt koningsdag gevierd in Nederland!
Ook in Baarn is er een vrijmarkt vanaf vier(!) uur ’s morgens!

Wil je jezelf laten horen op koningsdag? Met de Orange versterkers kan je je gitaar skills laten uitblinken en aan iedereen laten horen ⭐ kom ze uitproberen in de winkel!

In onze winkel hebben wij ook heel wat leuke koopjes en kroonjuweeltjes, maar op deze Koningsdag zijn we helaas gesloten.
We feliciteren koning Willem Alexander van harte met zijn verjaardag én wensen iedereen een hele leuke dag toe!

13 april 2024 Hammond demonstratie

02 Apr 2024
door Corine Kroon
Op zaterdag 13 april komt Dirk van der Linden Hammond instrumenten demonstreren bij ons in de winkel.
Demonstraties zijn doorlopend tussen 11.00 en 16.30 uur.
Entree is gratis.

We nodigen je van harte uit om 13 april een kijkje te komen nemen!

16 maart 14.30 - 16.00 uur Live klassiek gitaar

06 Maa 2024
door Corine Kroon
Op 16 maart is het zover! Onze klassieke gitaar actie gaat van start. We willen je van harte uitnodigen voor de start van deze 2 weken durende actie. Demonstratie door geweldige klassieke gitarist: Zaterdagmiddag 16 maart van 14.30-16.00 uur: Peter Floor Verdere informatie over wat de actie inhoud volgt komende week Zien we je snel?

Nieuwe uke's binnen!

27 Feb 2024
door Corine Kroon
NIEUW BINNEN;
Kauai uke's met een bijzonder mooie afwerking:
een parelmoer inleg langs de rand en in het rozet én bovendien geweldige klank!

Nog opzoek naar een valentijn?

06 Feb 2024
door Corine Kroon

Dan hebben wij dé oplossing voor jou!

Het gerucht gaat dat mensen aantrekkelijker worden als ze weten hoe ze een instrument moeten bespelen. Maar hoe kan dit zijn?

Als je muziek kunt maken, laat dit zien dat je over de faciliteiten beschikt om creatief te zijn, en dat is een kenmerk dat veel mensen aantrekkelijk vinden. Muzikale vaardigheden duiden zowel het geduld als de vasthoudendheid aan om iets vast te houden totdat je bekwaam wordt. Tegelijkertijd vertoont het een bepaald niveau van handmatige vingergevoeligheid.'

Dus kom vooral een keer langs in onze muziekwinkel in Baarn om een muziekinstrument uit te proberen en te zien of het iets voor jou is!

Opmerkingen

Bij het aanbieden van mijn Wersi Wega welke een storing vertoonde, bij Henk van Elrecom ben ik verbijsterd over het resultaat. De reparatie werd een restauratie bij het 40jaar oude Wersi. Henk heeft hem voor een redelijke prijs gerestaureerd. En daarvoor dank. grote kennis en uitmuntend geduld klinkt de Wersi weer als van ouds. Henk bijzonder bedankt en Rita bedankt voor de koffie. Geweldig bedrijf met enorm veel service. bedankt Hans vd Griend.
Schrijf een beoordeling