14,50

Groen vinkje Bladmuziektas
Groen vinkje Met blokfluit vak
Groen vinkje Kleur: Zwart

Voorraad
+


27,52 24,95
key: C
enkele boring
tw
Voorraad
+

2,10
Voorraad
+


81,00 75,00
Duitse (enkele) boring, gemaakt van Perenhout, naturel
Niet op voorraad
Bekijk product

148,00 124,95

Barok Fluit, dubbele boring, gemaakt van Perenhout, roodgelakt.

Merk: Mollenhauer
Model: 4119R

Echt een droomfluit!

Voorraad
+

84,50 75,00

Alleen het beste om mee te beginnen!

Blokfluitbeginners hebben een instrument nodig dat hen ondersteuning biedt en dat hen inspireert voor de schoonheid van het blokfluitgeluid. Deze "New Student" combineert deze eigenschappen.

Het fijne, zachte geluid is nooit opdringerig en blijft in alle registers in balans.

De stabiele respons van diepte naar hoogte compenseert kleine onzekerheden van de beginner.

De zorgvuldig uitgebalanceerde stemming vormt een veilige basis voor zuivere interactie.

Model: 1042
Houtsoort: natuurlijke perenboom
Vingerzetting: Barok met dubbele gaten voor c / c sharp en d / d flat
Bereik: c2 - d4
Concerttoonhoogte: a1 = 442 Hz
Voorraad
+

403,00
barok boring, met duimgatring
Deze tenor blokfluit wordt geleverd in stevig katoenen etui (bordeaux rood), met grepentabel, houten wisser met doekje, tappenvet.

Gemaakt met een gebogen windkanaal en een cederhouten blok voor optimale toonvorming. De duimgatring voorkomt ontstemming van het instrument door uitslijting van het duimgat.
Voorraad
+

1,95
Swab voor altblokfluit
10 cm microfiber
handvat van gecoat draad
Kleur kan afwijken van afbeelding
Voorraad
+

20,95 18,50

 K&M kwaliteits product met goede functionatiteit
 Geschikt voor blokfluit en piccolo
 The Green Stand - ECO-friendly geproduceerd

Voorraad
+

30,00 24,95
Houten blokfluit met hoes, wisser en tapenvet
key: C
dubbele boring
twee delig
Voorraad
+

Blokfluiten voor beginners en gevorderden bij Elrecom

Wanneer je op zoek bent naar een blokfluit dan ben je bij Elrecom precies waar je wezen moet. Voor beginnende en gevorderde muzikanten hebben wij een ruim assortiment. Je kunt bij ons niet alleen fluiten kopen maar allerhande instrumenten van piano tot percussie. Neem een kijkje in onze webshop om ons aanbod te bekijken. Heb je echter besloten dat jij of je kind blokfluit wil gaan spelen dan hebben wij ze in alle soorten en maten. Het kan ook zijn dat je toe bent aan het kopen van een nieuwe fluit omdat je al gevorderd bent. Ook dan kun je bij ons terecht. We helpen je graag verder als je niet weet waar je moet beginnen. Misschien ken je al het verschil tussen een alt en een sopraan. Wellicht wil je weten welk blokfluit je moet kiezen om te beginnen.

Sopraan

Als je wilt dat jouw kind blokfluit leert, dan hangt de keuze af van leeftijd en spanwijdte. Als jouw kind jong is of een zeer kleine handspanwijdte heeft, dan is het aan te raden om te beginnen op sopraan of zelfs een sopranino. Kijk voor productinformatie op onze website. Als een kind rond de leeftijd van 10 of 11 jaar is , dan is de handspan meestal groot genoeg is om op de alt te spelen.

Alt

De altblokfluit is het meest populaire instrument van de blokfluitfamilie, met het grootste deel van het solorepertoire dat voor zijn bereik is gecomponeerd. De alt zit het dichtste bij de gemiddelde menselijke stem en klinkt daarom voor ons het natuurlijkst.

Tenor

Een tenor is qua grootte de volgende fluit en is een favoriet onder componisten en ensembles. De tenor is het ideale instrument voor iedereen die een blokfluit wil met een warmer, dieper geluid.

Bas

De basblokfluit is het centrale onderdeel van elk ensemble. Het gebruikt F-vingerzettingen zoals de alt, maar de muziek is geschreven in bassleutel, dus je moet dit leren om het te kunnen lezen. In elk ensemble of blokfluitorkest geldt: hoe meer bassen, hoe beter, hoewel dit meestal het laatste instrument is dat mensen leren tijdens hun blokfluitreis. Wil je een blokfluit kopen, ga dan nu naar onze website om je bestelling te plaatsen! Je kunt ook via het contactformulier een vraag stellen