Over ons

Elrecom muziek is al jaren de enige muziekwinkel in Baarn.

In 1992 richtte Henk Heimensen Elrecom op. Elrecom staat voor Electronica Lessen Reparaties Expertise Computers Orgels Makerij. Het begon namelijk in de schuur met het repareren van instrumenten. Nu, al meer dan 30 jaar later, bestaat Elrecom nog steeds op de Sparrenlaan als muziekwinkel. Henk is nog steeds eigenaar, samen met zijn dochter Corine Kroon.

De winkel begon in de jaren negentig met veel orgels, maar Elrecom is met de tijd meegegaan en verkopen nu een veel breder scala aan instrumenten. Denk aan keyboards, elektrische piano’s, handpercussie, akoestische en elektrische gitaren, bladmuziek en nog veel meer. Daarnaast worden er nog veel reparaties gedaan in de werkplaats én bij de klant aan huis door Henk Heimensen. Henk Heimensen is een autoriteit op het gebied van elektronische orgels. In 40 jaar heeft hij een ongeëvenaarde kennis en reputatie opgebouwd en weten klanten uit heel Nederland hem te vinden.

‘‘Ik vind dat we een Bijzonder Baarns Bedrijf zijn, omdat we mensen heel blij kunnen maken. Mensen die een instrument komen uitzoeken en met een big smile de deur uitlopen: dat is geweldig om te zien", zegt Kroon. Heimensen is het daar mee eens. ‘’Zeker, het plezier maakt het leuk. Ik ben al boven de pensioenleeftijd, als ik het niet leuk had gevonden was ik allang gestopt!’’’

(Baarnsche Courant, 2018)

Met veel plezier en passie voor muziek helpt Muziekwinkel Elrecom je bij het uitkiezen van je nieuwe instrument of een reparatie. Fysiek in de winkel of online via de website.