Korg Piano

Wil je ook zo graag piano (leren) spelen zonder gedoe met de buren te krijgen?

Dan is een digitale piano van KORG een hele goede keus!

 

Concert serie

De piano’s uit de CONCERT-serie van KORG vestigen een nieuwe standaard met betrekking tot digitale piano’s. Ze zijn ontwikkeld om het geluid, het gevoel en de beleving te reproduceren van een optreden in een concertzaal op een aantal van ‘s werelds beste concertvleugels.

De KORG C1 Air bijvoorbeeld is een uitmuntende digitale piano. Het instrument hoeft nooit te worden gestemd en kan worden gebruikt met een hoofdtelefoon om het storen van anderen te vermijden. Een Korg C1 Air geeft een mooi geluid en is gemakkelijk te bedienen.

 

Made in Japan – Japanse hoogwaardige kwaliteit


KORG is een Japans merk dat sinds 1962 elektronische muziekinstrumenten produceert. Ze hebben in de professionele muziekwereld grote naamsbekendheid gekregen. Sindsdien is het merk Korg uitgegroeid tot een bekend en kwalitatief hoogwaardig merk in de muziekwereld. En KORG produceert nu instrumenten voor alle muziekliefhebbers.

Korg piano C1 air

 

Assortiment

Wil je kennis maken met een Korg piano? Breng dan een bezoekje aan onze winkel in Baarn!

Je vindt ons assortiment piano’s en een ruim aanbod aan accessoires en bladmuziek op onze website. Heb je vragen over instrumenten of andere producten? Bel dan met 035-5411109 of vul het contactformulier in. Wij geven graag antwoord op al je vragen.