Algemene Informatie

Een uniek product in de showroom van ELRECOM Muziek is WERSI , de Rolls-Royce onder de orgels en keyboards. Het spelen op een WERSI orgel is een ware geluidssensatie. Dankzij de krachtige processor en het unieke OpenArt-Systeem blijven deze orgels tot ver in toekomst up to date. Nu met Software versie 7.1.

In de winkel staan doorgaans 25 keyboards opgesteld. Van een eenvoudige Casio voor de beginner tot een krachtige Hammond voor de veeleisende muzikant. Er worden regelmatig demonstraties gegeven van nieuwe modellen.

Voor klassieke- en kerkorgelmuziek zijn er Content orgels. De popmuziek kan nog steeds niet zonder drawbarsound. Hiervoor zijn expanders verkrijgbaar, zoals de OX7, die dit vintage geluid digitaal reproduceren.

ELRECOM Muziek levert uitstekende support dankzij een eigen werkplaats. De winkel is voortgekomen uit deze orgelwerkplaats en heeft dus alle know-how in huis van drie decennia orgel en keyboard geschiedenis. U kunt uw instrument hier ook laten taxeren.

Het Computer Bemiddeling Systeem biedt de mogelijkheid uw instrument via deze website te verkopen. Occasions worden geheel nagezien voor ze de winkel verlaten, daarom krijgt u bij ELRECOM Muziek 3 maanden garantie. Klik hier om onze CBS voorwaarden te lezen.