Kawai CA79 in regio Baarn / Amersfoort

Kawai CA79 in regio Baarn / Amersfoort

Bent u op zoek naar een Kawai CA79 in Baarn of Amersfoort, dan kunt u bij Elrecom Muziek terecht. Deze digitale piano is ideaal voor zowel de beginnende als de gevorderde speler. U kunt deze piano in onze showroom beluisteren, bekijken en bespelen. De geavanceerde Kawai CA79 combineert het beste van een akoestische piano met de voordelen van een elektrische piano. 


Waarom de Kawai CA79 een uitstekende keuze is

Kawai weet als geen ander hoe de aanslag van een piano moet voelen omdat zij al tientallen jaren akoestische piano’s en vleugels produceren. De CA79 heeft houten toetsen die even lang zijn als die van een akoestische piano. Hierdoor combineert dit instrument de pluspunten van een akoestische piano en een digitale piano.

Oogt en speelt als een klassieke piano

Dankzij de 88 individueel gewogen toetsen oogt spelen op een CA79 niet alleen als spelen op een akoestische piano: zo voelt en klinkt het ook. Maar dan met alle voordelen van een moderne elektrische piano.

De Kawai CA79 is voorzien van veel functies die u kunt bedienen via het onopvallende LCD-scherm, zoals ingebouwde recorder, meer dan 200 songs, leerfunctie en natuurlijk Bluetooth en aansluitingen voor bedrade koptelefoons. Dankzij de ingebouwde, hoogwaardige speakers brengt deze elektrische piano een prachtig geluid voort. Daarbij kunt u kiezen uit de klanken van tal van (concert)vleugels.

Of u nu piano wilt leren spelen of al een geoefende pianist bent: met deze elektrische piano maakt u in alle opzichten een fantastische keuze.

Kawai CA79 in Baarn/Amersfoort kopen bij Elrecom Muziek

U kunt de Kawai CA79 in Baarn/Amersfoort kopen bij Elrecom Muziek. U bestelt deze indien gewenst online, maar bent vanzelfsprekend ook van harte welkom in onze winkel. Onze deskundige medewerkers beantwoorden met plezier uw vragen, geven u meer informatie of geven u een demonstratie van wat er allemaal mogelijk is met deze fantastische elektrische piano.

Met meer dan 30 jaar ervaring weet elke muziekliefhebber die op zoek is naar een Kawai CA79 in Baarn of Amersfoort dat hij/zij bij ons aan het juiste adres is. Wij zijn er niet alleen voor verkoop, maar ook voor advies, workshops en eventuele reparaties.