Korg piano

Bij Elrecom Muziek vindt u een ruim aanbod aan muziekinstrumenten, zoals een Korg piano. U bent van harte welkom om de ongedwongen en relaxte sfeer te komen proeven in onze winkel in Baarn. Hier kunt u ongestoord rondkijken en desgewenst verschillende instrumenten uitproberen. Als u op zoek bent naar een Korg piano, zorgen wij ervoor dat u met het perfecte instrument naar huis gaat.

Kwalitatief hoogwaardig merk

Korg is een Japans merk dat sinds 1962 elektronische muziekinstrumenten produceert. In dat jaar maakten de twee oprichters hun eerste drumcomputer, waar ze hun naamsbekendheid mee kregen. Sindsdien is het merk Korg uitgegroeid tot een bekend en kwalitatief hoogwaardig merk in de muziekwereld. Een Korg piano staat gelijk aan goed geluid en gemak in het gebruik.

Assortiment

Bent u op zoek naar een Korg piano? Breng dan een bezoekje aan onze winkel in Baarn! U vindt ons hele assortiment ook in onze webshop. Hier vindt u bovendien een ruim aanbod aan accessoires en bladmuziek. Heeft u vragen over onze instrumenten of andere producten? Bel dan met 035-5411109 of vul het contactformulier in. Wij geven graag antwoord op al uw vragen.