Standaard tablet universeel K&M

40,00
Adviesprijs: 44,50 U bespaart: 4,50 (10%)
Voorraad

 K&M kwaliteits product met goede functionatiteit

 Duurzaam geproduceerd

groen vinkje Geschikt voor alle soorten tablets en iPads
groen vinkje Bevestiging op microfoonstandaard 3/8 inch schroefdraad
groen vinkje Kliksluiting voor maximale flexibiliteit en mobiliteit

E14238
+
  • Snelle levering uit ruim assortiment
  • Professioneel & eerlijk advies
  • Bezorgen en afhalen mogelijk

Deze K&M universele tablet standaard kan variabel worden aangepast aan verschillende tabletformaten zonder gereedschap en houdt de apparaten veilig en effectief vast voor veel verschillende situaties. Of het nu op het podium, in oefenruimtes of thuis is - dankzij het 3/8" schroefdraad kan de houder snel en eenvoudig worden bevestigd aan bijvoorbeeld elke microfoonstandaard.

De individueel verstelbare draagarmen zijn geschikt voor het gebruik van tablets in hoogte van 163 tot 242 mm en een breedte van 102 tot 189 mm (zoals bijv. iPad mini, iPad Pro 9.7, Amazon Fire HDX 8.9, Google Nexus 9) De diepte van de tablets kan variëren tussen 5 en 11 mm. Voor de eerste gebruik van de tablethouder de instellingen van de draagarm worden gedaan door de klemschroeven aan te passen aan de grootte en diepte van de tablet. Voor ander gebruik kan de tablet snel en eenvoudig worden bevestigd en verwijderd door middel van een kliksluiting. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en mobiliteit.

Een handige vleugelmoer maakt het mogelijk om de hoek aan te passen, zodat elke gebruiker gemakkelijk zijn ideale individuele positie kan vinden. De tablet kan wisselen tussen staande en liggende positie. De tablet wordt op zijn plaats gehouden.