Online gitaarwinkel

Elrecom is een online gitaarwinkel met een uitgebreid aanbod. Wij verkopen gitaren, maar ook accessoires, onderdelen en versterkers. In de online gitaarwinkel van Elrecom vindt u voor elk budget een passende gitaar. De akoestische Western SX gitaar is een goede keuze voor ervaren gitaarspelers, maar ons assortiment bevat ook goedkopere beginnersgitaren. Naast gitaren kunt u bij ons een breed scala aan muziekinstrumenten vinden en bieden wij artikelen zoals bladmuziek en kabels aan. 

Winkel
Elrecom is een online gitaarwinkel, maar u kunt ook onze winkel in Baarn bezoeken. Door onze winkel te bezoeken kunt u het instrument van uw keuze zelf uitproberen. Kies voor een nieuwe gitaar van Elrecom omdat:

  • U ons aanbod zowel online als in de winkel kunt bekijken.
  • Wij naast gitaren een ruim aanbod muziek-gerelateerde artikelen hebben.
  • U met iDEAL snel en veilig kunt betalen.

Contact
Neem contact met ons op voor meer informatie over de artikelen die in de online gitaarwinkel van Elrecom te vinden zijn. Of breng een bezoek aan onze winkel in Baarn aan de Sparrenlaan 6 3741 WG in Baarn. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 035-5411109 of stuur een e-mail aan info@elrecom.nl.