Muziekwinkel Amersfoort

Muziekwinkel Amersfoort

Elrecom Muziek is al bijna 30 jaar de muziekwinkel voor Amersfoort en omgeving. Muziekwinkel Elrecom is uitstekend te bereiken vanuit Amersfoort. Of u interesse hebt om een instrument te leren bespelen of een professionele muzikant bent: bij ons is iedereen welkom. Wij hebben een passie voor muziek en willen deze delen met andere liefhebbers. Wij zijn er voor de verkoop van instrumenten en toebehoren, maar ook voor advies, workshops en reparaties.

muziekwinkel Amersfoort

De muziekwinkel voor Amersfoort voor al uw instrumenten


Elrecom Muziek staat bekend om zijn goede service en brede kennis. Elrecom muziek heeft zich als muziekwinkel voor Amersfoort en omstreken gespecialiseerd in digitale piano’s, keyboards, gitaren en ukeleles. Wij hebben een ruime collectie bladmuziek en lesboeken op de plank liggen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle toebehoren en accessoires, alsmede voor software en hardware, kabels, beeld- en geluidsdragers en al uw andere wensen op muziekgebied.

Door liefhebbers, voor liefhebbers

Onze winkel wordt gerund door liefhebbers, voor liefhebbers. Desondanks zijn wij laagdrempelig. Wij bieden alle producten en kennis voor muzikanten van elk instrument, maar ook mensen die nog geen ervaring hebben met het bespelen van een instrument, zijn bij ons van harte welkom.

Stap gerust binnen en stel ons uw vragen. Wij nemen graag de tijd om u meer te vertellen, diverse instrumenten te laten zien of een kleine demonstratie te geven.

Omdat wij er zijn voor iedere muziekliefhebber, biedt onze muziekwinkel voor Amersfoort en omstreken dan ook instrumenten en producten voor iedereen. Van een startersinstrument tot en met de meest geavanceerde instrumenten en alles daar tussenin. Wij organiseren regelmatig workshops en demonstraties in ons auditorium. U bent van harte welkom. Ook voor occasions en scherpe aanbiedingen zijn wij uw vertrouwde adres.

Ervaar onze service

Wij hechten zeer veel waarde aan perfecte service. Bent u op zoek naar een muziekwinkel nabij Amersfoort waar u kundig geholpen wordt en mensen de tijd voor u nemen? Kom dan zeker langs. Wij zorgen ervoor dat u weer naar huis gaat met precies datgene dat u nodig heeft. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet van alle mogelijkheden en verschillen tussen de instrumenten en producten op de hoogte bent. Wij informeren u graag. Daarom geven wij u altijd advies op maat en komen wij met de beste oplossing voor u.

Ook voor reparaties

Natuurlijk kunt u ook bij onze muziekwinkel voor Amersfoort en omstreken terecht met reparaties. Bij ons is uw instrument in goede handen. Wij beschikken over een eigen technische dienst en hebben korte lijnen met de fabrikanten.