Roland keyboard

Bij Elrecom Muziek vindt u gegarandeerd een Roland keyboard dat aansluit bij uw muzikale wensen. U bent van harte welkom in onze winkel in Baarn, waar een relaxte en vrije sfeer hangt. Probeer een instrument uit of kijk rustig rond bij al onze instrumenten en accessoires. En als u een vraag heeft, dan helpen onze specialisten u graag.

Perfect instrument

Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig Roland keyboard, dan zit u bij Elrecom Muziek goed. Wat dacht u van de Roland BK-5, het perfecte instrument voor een one-man band of een hobbymuzikant? Dit Roland keyboard bevat nieuwe kwalitatieve klanken en biedt geavanceerde functies en is ondanks dat bijzonder gemakkelijk te bedienen. Een keyboard bij uitstek voor zowel de beginnende muzikant als de ervaren keyboardspeler.

Online bestellen

Stap binnen in de wereld van Elrecom. U kunt uw Roland keyboard komen uitproberen in onze winkel, maar u kunt hem ook eenvoudig online bestellen in onze webshop. Wilt u graag meer informatie over onze instrumenten? Bel dan met 035-5411109 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.