Hudson gitaar

Bij muziekwinkel Elrecom vindt iedere gitaarspeler een mooie Hudson gitaar. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige gitaren voor gevorderde spelers aan, maar ook een beginnende gitaarspeler vindt bij ons een Hudson gitaar die aan de belangrijkste eisen voldoet. Wij verkopen nieuwe gitaren, maar u vindt bij ons ook occasions. Een occasion wordt voor verkoop door onze technische dienst helemaal nagekeken en indien nodig gerepareerd: een occasion heeft daarom geen gebreken. Daar bovenop krijgt u drie maanden garantie op occasions.

Uitgebreid aanbod
Niet alleen voor een nieuwe Hudson gitaar komt u naar muziekwinkel Elrecom, in ons uitgebreide aanbod vindt u verschillende instrumenten, zoals toetsinstrumenten en blaasinstrumenten. Tevens verkopen wij bladmuziek, onderdelen en accessoires. Andere redenen om voor muziekwinkel Elrecom te kiezen:

  • Wij hebben zowel een winkel in Baarn als een webshop.
  • Wij hebben een eigen technische dienst met ruim 30 jaar ervaring.
  • Wij leveren snel: als u voor 13.00 uur bestelt dan wordt uw aankoop dezelfde dag verzonden.

Contact
Neem contact met ons op voor meer informatie een Hudson gitaar in de collectie van Elrecom. Of breng een bezoek aan onze muziekhandel aan de Sparrenlaan 6 3741 WG in Baarn.  Als u vragen hebt, kunt u ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 035-5411109 of stuur een e-mail aan info@elrecom.nl.