Roland piano

Elrecom is dé plek om een Roland-piano te kopen. Uiteraard verkopen wij nog veel meer instrumenten en andere muziekbenodigdheden. U kunt dit allemaal bekijken en beluisteren in onze winkel in Baarn, waar ons deskundige personeel altijd voor u klaar staat.

Specialisten
Bij Elrecom is het een koud kunstje om een Roland-piano te vinden. De Roland-piano's hebben een goede touché en aanslaggevoeligheid en u kunt bovendien een hoofdtelefoon aansluiten tijdens het oefenen! Wij hebben van dit merk zowel elektronische piano's als keyboards ruimschoots voorradig en u kunt er bij ons rustig kennis mee maken, zodat u zeker weet of u er al dan niet een moet kopen. Onze medewerkers kunnen u daarin ook zeer goed ondersteunen. Wij zijn dan ook niet voor niets gespecialiseerd in de verkoop van e-piano's, orgels en keyboards. Maar ook op het gebied van andere instrumenten en benodigdheden kunt u bij ons terecht. Wij verkopen vrijwel alles.

Contact
Wij zijn geopend op doordeweekse dagen, uitgezonderd de maandag, van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00 uur. Op zaterdagen kunt u van 10.00 tot 16.00 op zoek naar de Roland-piano die bij u past. Ons adres is Sparrenlaan 6 in Baarn. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch 035-5411109, per e-mail: info@elrecom.nl of door middel van ons contactformulier bereiken.