Gitaarwinkel

Elrecom is de online gitaarwinkel met een uitgebreid aanbod. Wij verkopen niet alleen gitaren, maar ook accessoires, onderdelen en versterkers. In de gitaarwinkel van Elrecom vindt u een gitaar voor elk budget. Wij verkopen kwalitatief hoogwaardige gitaren voor gevorderde spelers, zoals een akoestische Western SX gitaar, maar ook goedkopere beginnersgitaren. Naast gitaren kunt u bij ons een breed scala aan muziekinstrumenten vinden. Ook bieden wij artikelen zoals bladmuziek en snoeren en kabels aan. 

Webshop
Al onze artikelen zijn online te bestellen in de webshop. Daarom is Elrecom een flexibele gitaarwinkel. U kunt uw nieuwe gitaar online uitzoeken, maar bent uiteraard ook van harte welkom in onze winkel. Kies voor een nieuwe gitaar van Elrecom omdat:

  • U ons aanbod zowel online als in de winkel kunt bekijken.
  • Wij naast gitaren een ruim aanbod muziek-gerelateerde artikelen hebben.
  • U met iDEAL snel en veilig kunt betalen.

Contact
Neem contact met ons op voor meer informatie over de artikelen die in de gitaarwinkel van Elrecom te vinden zijn. Breng een bezoek aan onze winkel aan de Sparrenlaan 6 3741 WG in Baarn. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 035-5411109 of stuur een e-mail aan info@elrecom.nl.