Capo gitaar

Een capo, oftewel een capodaster, zorgt ervoor dat uw gitaar een aantal halve tonen hoger klinkt. U kunt bij Elrecom behalve een capo ook allerlei andere muziekaccessoires kopen. Daarnaast zijn wij als allround muziekwinkel natuurlijk ook de plek om instrumenten te kopen.

Van alle markten thuis
Wij verkopen voor elk wat wils. Of u nou een beginnende muzikant bent of al meer geoefend bent, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Wij van Elrecom zijn gespecialiseerd in het verkopen van gitaren, e-piano's, keyboards en orgels. Wij bieden u een uitstekende service en bovendien kunt u bij ons de instrumenten in alle rust uitproberen. Maar wij zouden niet allround zijn als wij geen losse onderdelen zouden verkopen. U kunt bij ons terecht voor onder meer bladmuziek voor alle denkbare instrumenten, maar bijvoorbeeld ook accessoires zoals een bottleneck/slide of capo voor uw gitaar.

Contact
Wilt u meer informatie over onze winkel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer 035-5411109, via ons e-mailadres: info@elrecom.nl of ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel om bijvoorbeeld een capo voor uw gitaar te kopen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 - 12.30 en van 13.30 - 18.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 10.00 tot 16.00 uur. U vindt ons aan de Sparrenlaan 6 in Baarn.