Korg keyboard

Een Korg-keyboard is slechts een van de voorbeelden van topproducten uit het assortiment van Elrecom. In onze winkel in Baarn staat een team van professionals voor u klaar om u van begin tot eind te begeleiden tijdens de aankoop van een instrument. Daarnaast verkopen wij ook accessoires en allerlei benodigdheden om muziek te maken.

Specialist in muziek
Behalve Korg-keyboards verkopen wij ook keyboards van onder andere Wersi, Roland, Casio en Yamaha. In onze showroom staan vele keyboards opgesteld, zodat u deze rustig kunt uitproberen. Bovendien hebben wij een uitgebreide collectie versterkers in onze winkel voorradig, die er voor kunnen zorgen dat uw keyboard een beter geluid produceert. Ook deze zijn in onze winkel uit te testen. Hierdoor kunt u een weloverwogen beslissing nemen. Maar wij zouden uiteraard geen allround muziekwinkel zijn als wij ons alleen zouden richten op de verkoop van een Korg-keyboard of andere toetsinstrumenten. Wij verkopen ook snaar-, percussie-, en strijkinstrumenten. Daarnaast zijn bij ons onder meer boeken, snoeren, kabels, losse instrumentonderdelen te verkrijgen.

Contact
Wilt u meer informatie over onze winkel of onze instrumenten zoals een Korg-keyboard? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 035-5411109, contactformulier of natuurlijk e-mail: info@elrecom.nl. Onze winkel is op de volgende momenten geopend:

  • Dinsdag tot en met vrijdag: 10.00 - 12.30 en 13.30 - 18.00 uur.
  • Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur.
  • Adres: Sparrenlaan 6 in Baarn.