Keyboard KORG Pa1000 Professional Arranger

 
1,799.00
E12764
Voorraad
+
Onderstaand enige highlights uit de uitvoerige productbeschrijving
- Volledig nieuw is de toevoeging van de KAOSS FX, die je op je performance creatieve bediening levert.
- Het klavier met 61 toetsen biedt semi-gewogen actie.
- De 2x 33 watt versterker stuurt de 4 luidsprekers in een basreflexbehuizing aan voor een rijke en volle luisterervaring. In de nieuwe capacitieve TouchView-display huist een grafische interface die gemakkelijk af te lezen is.
- Het digitale drawbar-orgel omvat key-on/off-bijgeluiden, leakage en de emulatie van de roterende speaker. De Pa1000 is voorzien van nieuwe blaasinstrumenten, strijkers, bassen, akoestische en elektrische gitaren.
- De Pa1000 kan KORG, WAV, AIFF en SoundFont-formaten laden/importeren en exporteren als WAV en AIFF.
- Met de Standard MIDI File > Style-converter kun je snel en zonder moeite de Styles van de nieuwste songs binnenboord halen.
- TC Helicon Voice Processor.
- Met Guiter FX kun je pedaal- en studio-effecten loslaten op een gitaar die is aangesloten op de bijbehorende gitaaringang.
- De befaamde KORG XDS Crossfade Dual Sequencer Player ondersteunt het MP3+G-formaat.
- Het SongBook, vooral handig bij livegebruik, is een volledig programmeerbare en gemakkelijk te doorzoeken muziekdatabase.
- Met de SongBook Editor kun je moeiteloos SongBook-items en Set Lists van je KORG Pa-serie op een Windows-computer zien, creren en bewerken. Die kan ook worden gesynchroniseerd met iOS- en Android-tablets.