Keyboard Korg arranger EK-50 61 toetsen

412,00
Adviesprijs: 559,00 U bespaart: 147,00 (26%)
Voorraad

 

logo korg

 

Kwalitatief hoogwaardig klavier
Krachtig luidsprekersysteem (2 x 10 Watt)
Meer dan 700 sounds280 styles
MP3/WAV-speler
Werkt ook op batterijen
Afzonderlijke audio-uitgangen
E13517
+
  • Snelle levering uit ruim assortiment
  • Professioneel & eerlijk advies
  • Bezorgen en afhalen mogelijk

Kwalitatief hoogwaardig klavier
Krachtig luidsprekersysteem (2 x 10 Watt)
Meer dan 700 sounds280 styles
MP3/WAV-speler
Werkt ook op batterijen
Afzonderlijke audio-uitgangen

Het keyboard dat je helpt met spelen

Als je ooit je favoriete songs hebt willen spelen of een melodie hebt bedacht waarvan je dacht dat het een eigen stuk zou kunnen worden, dan is hier KORG om je te helpen bij het verwezenlijken van je muzikale potentieel. De KORG EK-50 is een entertainer keyboard dat je kunt gebruiken op elk muzikaal niveau en een instrument dat met je mee groeit.

Automatische begeleiding in de vorm van Styles levert je een volledige begeleidingsorkest terwijl je het klavier bespeelt. Vanaf het moment dat je begint te spelen worden er uitgebreide begeleidingspartijen gegenereerd, die je ertoe inspireren frases toe te voegen die in je hoofd opkomen. Zodra je performance-vaardigheden vorderen, krijg je moeiteloos toegang tot meer geanvanceerde functies om de ideeën binnen je muzikale schets vorm te geven.

Bespeel een breed scala aan sounds

De EK-50 bevat meer dan 702 natuurgetrouwe sounds waaronder piano’s, violen, saxen en drums. Je selecteert en bespeelt het geluid dat je nodig hebt; of je nu solo speelt of in een band. Je kunt ook gebruikmaken van de Split-functie om het klavier in twee zones te verdelen en twee verschillende sounds tegelijkertijd te bespelen; bijvoorbeeld piano met je rechterhand en bas met je linker. Hiermee creëer je extra plezier d.m.v. verschillende geluidscombinaties.

Lay-out zorgt voor intuïtieve bediening van de vele functies

Het centrum van het bedieningspaneel heeft een heldere, duidelijke display die het op dat moment geselecteerde geluid en de Style-namen voor betere leesbaarheid in grote letters toont. De belangrijkste schakelaars worden met eigen leds verlicht, wat helpt bij het aflezen van de instellingen van elke functie. Ook is er een Grand Piano-knop die je op elk willekeurig moment terugbrengt naar de pianosound waarmee het keyboard opstart, ongeacht de op dat moment geselecteerde sound.

Ingebouwde speakers voor gebruik waar en wanneer dan ook

Er zijn krachtige 10W + 10W-speakers (stereo) in het instrument ingebouwd. Deze kunnen niet alleen het geluid van het instrument zelf weergeven, maar ook het geluid van externe apparaten die je aansluit op de ingangsconnector. Daarnaast worden een lessenaar en een netvoedingsadapter meegeleverd, zodat je klaar bent om te starten zodra je het instrument uit de doos hebt gehaald. De EK-50 werkt ook op AA-batterijen (apart verkrijgbaar), waardoor je ook onderweg kunt spelen!