D'Addario

18,20

Klassieke snaren met goede de balans tussen
Groen vinkje Rijke klank
Groen vinkje Comfortabel gevoel
Groen vinkje Dynamische projectie

Voorraad
+

82,00 69,95

Groen vinkje Heldere aanslag en een zeer lichte spanning
Groen vinkje D'Addario kwaliteits-bas-snaren
Groen vinkje Flatwound: Gedempt, maar toonrijk geluid

Voorraad
+

5,90 5,05
Betaalbare straplock-oplossing zonder de noodzaak om hardware te vervangen
Beveiligt zowel de riem als de instrumentkabel
Verkocht per paar
Voorraad
+

34,50 29,95
D'Addario's best verkopende medium bas snarenset!
Speciaal voor SHORT SCALE basgitaren

Gemaakt in de VS voor de hoogste kwaliteit en prestaties
Snaardiktes: Wond .050, .070, .085, .105
Milieuvriendelijke, corrosiebestendige verpakking voor snaren die altijd vers zijn!
Voorraad
+

11,20
D'Addario EJ88T-sets zijn ontworpen voor gebruik met tenorukeleles met behulp van ons exclusieve Nyltech-materiaal. Deze set is geoptimaliseerd voor standaard GCEA-tuning.
Voorraad
+

25,90 23,50
Gemaakt om te passen op 3/4 viool met een speellengte van 12 1/4 inch (310 mm), zijn deze snaren met gemiddelde spanning geoptimaliseerd voor de behoeften van de meeste spelers. Verpakt in uniek ontworpen verzegelde zakjes die ongeëvenaarde bescherming bieden tegen de elementen die corrosie veroorzaken. Prelude vioolsnaren zijn vervaardigd met behulp van een solide stalen kern. Ze worden niet beïnvloed door veranderingen in temperatuur en vochtigheid en hebben een uitstekende boogrespons. Prelude-snaren hebben het warmste geluid dat beschikbaar is in een betaalbaar, massief stalen kernsnaarontwerp. Prelude is de voorkeurskeuze van docenten voor studentensnaren vanwege hun unieke mix van warme klank, duurzaamheid en waarde. (voor meer informatie klik op de afbeelding)
Voorraad
+

22,50 19,95
DAddario EJ46C Composites Hard Tension is een snarenset voor klassieke, Spaanse gitaren. De omwonden snaren zijn verzilverd. De nylon snaren hebben een speciaal geweven kern. Deze snaren gaan hierdoor 2 tot 3 keer langer mee.
Inclusief keuze tussen de 2 G snaren die deze set bevat één standaard nylon en één van composiet. Voor een betere volume balans tussen de omwonden en nylon snaren.
Voorraad
+