Gehoorbescherming Alpine MusicSafe Pro transparant

27,95
Adviesprijs: 32,30 U bespaart: 4,35 (13%)
Voorraad

logo alpine

MusicSafe Pro, unieke oordoppen voor muzikanten, transparant

groen vinkje Professionele oordoppen voor musici, DJ’s en geluidtechnici
groen vinkje AlpineAcousticFilters - Kies je eigen demping
groen vinkje Zeer comfortabel AlpineThermoShape materiaal

E13266
+
  • Snelle levering uit ruim assortiment
  • Professioneel & eerlijk advies
  • Bezorgen en afhalen mogelijk

MusicSafe Pro, unieke oordoppen voor muzikanten, transparant

Professionele oordoppen voor musici, DJ’s en geluidtechnici

Als muzikant en dj loop je groot risico op gehoorbeschadiging omdat je te vaak in een omgeving met harde muziek bent. Gehoorverlies heeft direct consequenties voor het uitvoeren van je vak of passie. Een goed gehoor is essentieel en een goede bescherming van je gehoor is daarom belangrijk tijdens repetities, optredens en concerten. Speciaal voor professionele muzikanten en dj’s is de MusicSafe Pro ontwikkeld, de meest luxe en uitgebreide uitvoering van de Alpine muziekrange.

Revolutionaire muziekoordoppen

Twintig jaar ervaring heeft er toe geleid dat Alpine ideale universele muziekoordoppen heeft kunnen ontwikkelen. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm.

AlpineAcousticFilters - Kies je eigen demping

MusicSafe Pro gehoorbeschermers zijn wereldwijd de enige universele oordoppen met drie verschillende filtersets (Low, Medium en High) die je zelf naar behoefte kunt verwisselen. De drie filtersets bieden de juiste demping voor diverse omstandigheden en geluidsniveaus. Deze unieke AlpineAcousticFilters dempen alleen de schadelijke geluiden. Tegelijk blijft de muziek kwaliteit onveranderd goed en is een normaal gesprek met medemuzikanten geen enkel probleem. Het is alsof je de volumeknop wat lager zet. Dat maakt deze oordopjes tot de ultieme gehoorbescherming voor professionele musici, geluidstechnici en dj’s.

Zeer comfortabel AlpineThermoShape materiaal

MusicSafe Pro gehoorbeschermers zijn gemaakt van het speciale AlpineThermoShape materiaal. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordoppen precies in de gehoorgang passen en op de juiste plek in het oor blijven zitten. Daardoor zitten ze zeer prettig. AlpineThermoShape materiaal is hypoallergeen waardoor jeuk in of rond het oor wordt voorkomen. De oordoppen kunnen moeiteloos de hele avond en nacht gedragen worden.

Pimp your box

Alpine ontwikkelde een totaal nieuw opbergsysteem voor de MusicSafe Pro oordoppen. Een handig, compact opbergdoosje met plek voor maar liefst drie filtersets, een set oordoppen en een reserve oordop. Alles in één. En je kunt het opbergdoosje in je eigen stijl aanpassen. Pimp your box. Zet je eigen naam of die van de band er op of een mooie foto.

Inhoud van de verpakking:
Drie universele thermoplastische gehoorbeschermers
Drie paar akoestische filters
Persoonlijke luxe bewaarbox
Alpine Draagkoord
Alpine inbrenghuls