Alpine

https://www.elrecom.nl/alpine.html

Alpine Gehoorbescherming  
Oren horen te horen. Je gehoor laat je genieten van muziek, van fluitende vogels en soms van heerlijke stilte. Alpine gehoorbesherming zorgt ervoor dat je onbezorgd kunt genieten van geluid en dat je geen gehoorschade oploopt. 

In deze webshop van Elrecom vind je verschillende filteroordoppen voor elke situatie voor volwassenen en kinderen.

Dutch Design-kwaliteit 
Alpine gehoorbeschermers zijn in Nederland ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 

Bewustwording van gehoorbeschadiging 
Wereldwijd zet Alpine zich hard in om bewustwording te creëren voor gehoorbeschadiging. Gelukkig zijn steeds meer mensen zich bewust van de zorg voor hun oren en beschermen de Alpine producten al meer dan 1,3 miljoen paar oren per jaar. Zo blijven we ons inzetten om iedereen te laten genieten van geluid.

24,95
De Muffy Kids is ontworpen om gehoorschade bij kinderen te voorkomen. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 8 kinderen permanente gehoorschade oploopt. Dit kan op lange termijn leiden tot concentratie- en slaapproblemen en stress.
  • Gecertificeerde en bewezen geluidsreductie van (SNR) 25 dB
  • Zijdezachte, verstelbare hoofdband
  • Beschermt tegen schadelijk geluid
  • De nummer 1 oorkap op de markt
Voorraad
+

33,44 27,95

Geniet van muziek maar voorkom gehoorschade!

• Voorkomt gehoorbeschadiging en een piep in de oren
• Behoudt de muziekkwaliteit, alleen het volume wordt lager
• Uiterst natuurgetrouwe demping, dankzij de speciale rechtlijnige AlpineAcousticFilters™
• Geen afgesloten gevoel en gesprekken blijven goed verstaanbaar
• Optimale pasvorm door het zachte AlpineThermoShape™ materiaal
• Irriteert de huid niet, dankzij het siliconenvrije materiaal
• Nauwelijks zichtbaar in het oor
• Met gratis etui, handig koord en Alpine Clean reinigingsspray (5 ml)
• Herbruikbaar

Alpine gehoorbeschermers zijn kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem

Voorraad
+

32,30 27,95

MusicSafe Pro, unieke oordoppen voor muzikanten, transparant

groen vinkje Professionele oordoppen voor musici, DJ’s en geluidtechnici

groen vinkje AlpineAcousticFilters - Kies je eigen demping

groen vinkje Zeer comfortabel AlpineThermoShape materiaal

Voorraad
+

14,65 10,95
Pluggies Kids oordoppen (3-12 jaar)
Unieke gehoorbescherming voor kinderen

Gehoorbescherming voor kinderen
Dichtbij de boxen luisteren naar muziek, lekker spelen in het zwembad of juist aandachtig aan het tekenen. Kleine kinderen spelen en leren elke dag. Helaas loopt een op de acht kinderen blijvende gehoorschade op. Dat komt doordat kinderen extra gevoelig zijn voor lawaai. Speciaal hiervoor heeft Alpine Pluggies Kids oordopjes voor kinderen tussen de drie en twaalf jaar. De multifunctionele gehoorbeschermers kunnen worden gebruikt voor meerdere toepassingen. Ze dempen te harde omgevingsgeluiden, voorkomen dat er water in het oor komt, verbeteren de concentratie en voorkomen oorpijn tijdens het vliegen.
Voorraad
+

15,82 12,95
Ideale oordoppen voor muziekevenementen concerten en festivals
Na afloop van een heerlijke avond uit, komen veel mensen thuis met een vervelende piep in hun oren. De harde muziek en het schreeuwen in elkaars oor om zichzelf verstaanbaar te maken is te veel geweest. Als dit vaker gebeurt is er een risico op een blijvende gehoorbeschadiging en een blijvende piep in de oren. Daarvoor heeft Alpine de Party-Plug oordoppen ontwikkeld. De oordopjes dempen het geluid van de muziek zonder dat de muziekkwaliteit achteruit gaat. Met deze oordopjes kunnen muziekliefhebbers op een concert, feest, festival of ander muziekevenement genieten van de muziek en hun oren op een prettige manier beschermen.

Revolutionair model oordop
Twintig jaar ervaring heeft er toe geleid dat Alpine een ideaal nieuw model oordop heeft kunnen ontwikkelen. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm.
voor meer informatie klik op de afbeelding
Voorraad
+

32,30 27,95

Hightech muziekoordop voor een onovertroffen muziekbeleving
Bijna 25 jaar ervaring heeft ertoe geleid dat Alpine eersteklas universele muziek oordoppen heeft kunnen ontwikkelen, die een onovertroff en bescherming èn muziekbeleving bieden. Het doordachte en uitgebreid geteste ontwerp van de oordoppen garandeert een ideale demping. Het revolutionaire model van Alpine MusicSafe Pro oordoppen zorgt daarnaast voor een uitstekende pasvorm en positionering in het oor.

Voorraad
+