Versterker Gitaar Roland MB Cube

159.00
E12777
Voorraad
+
Wordt geleverd met Draagband !

Waar een MOBILE CUBE versterker staat, is muzikaal vertier meestal niet ver te zoeken. Uiterlijk piepklein, is dit wonderdoosje toch maar een stereoversterker waarop je alle elektronische instrumenten en audio-apparaten kunt aansluiten: microfoons, elektrische en akoestische gitaar, toetsen, drumcomputers, MP3-spelers enz. En deze mooie herrie maakt hij autonoom zon slordige 15 uur!

Batterijgevoede stereoversterker voor alle toepassingen en alle locaties.
5W (2,5W + 2,5W) stereo via twee krachtige 10cm-luidsprekers
Ingangen voor microfoon, een stereo-instrument + AUX-ingang (stereo) + hoofdtelefoonaansluiting.
Center Cancel-functie voor karaoke.
Stereo-effecten (reverb, chorus), vervorming e.v.a.
Geleverd met draagriem voor probleemloos transport

Klein, maar allerminst discreet
Met de droommaten van 280mm (B) x 108mm (D) x 177mm (H) is de MOBILE CUBE zo groot als een attachcase en perfect voor onderweg. Logisch dus dat hij op batterijen werkt, zodat je cht overal en altijd muziek kunt maken. Dankzij twee krachtige stereoluidsprekers komt er bovendien veel meer geluid uit de MOBILE CUBE dan je op het eerste zicht zou verwachten.

Stereo-effecten
Ook de MOBILE CUBE is uitgerust met hoogwaardige Roland-effecten, hier geserveerd op de wijze van een stereogalm en -chorus. Daarmee voorzie je de zang- en overige partijen van een professioneel tintje. Zelfs een Center Cancel-functie is van de partij, zodat je de originele versies van je favoriete nummers als begeleiding kunt gebruiken.

Iedereen welkom
Op de MOBILE CUBE kun je zowat alle signaalbronnen aansluiten: microfoons, toetseninstrumenten, akoestische en elektrische gitaren, een MP3-speler enz. geen enkele andere versterker in deze klasse biedt stereo-ingangen. Hij voldoet perfect als oefenversterker voor thuis, onderweg in de combi en op straat. En hij is net zo handig boor beachpartys, karaokevertier en zanglessen. Als je hem op een microfoonstand plaatst, kan hij zelfs als monitor of micro-PA dienen