Piano Kawai CN29 Rosewood digitale piano

garantie kawai
Adviesprijs: 1,489.00
1,289.00
U bespaart: 200.00 (13%)
E13798
Voorraad
+

De Kawai CN29 Rosewood is mooie digitale piano. Zoals je  van Kawai kunt verwachten is ook deze Kawai digitale piano van hoge kwaliteit. Als opvolger van de populaire CN27 heeft de Kawai CN29 digitale piano een aantal waardevolle vernieuwingen ondergaan. Zo heeft de piano Onkyo audio, een OLED display en verbeterde klanken waaronder de beroemde Shigeru Kawai vleugel.

Hoogwaardige Onkyo Audio

Dit nieuwe model is gemaakt in samenwerking met premium audio producent Onkyo; het speciaal ontworpen speakersysteem geeft een volle klank van hoge kwaliteit. Audio van deze kwaliteit komt u niet vaak tegen in piano's van deze prijsklasse. Ook het klankbord is ontwikkeld samen met Onkyo voor een verbeterde tonale helderheid. Al met al komen de pianoklanken prachtig tot hun recht dankzij het Onkyo audiosysteem.

Vernieuwd bedieningssysteem

De Kawai CN 29 Rosewood heeft een nieuw bedieningsconcept ondersteund door een modern OLED display, waardoor het bedienen van de piano eenvoudig en intuïtief is. Het OLED schermpje zorgt voor verbeterde leesbaarheid en veel gemak. Het schermpje is subtiel verwerkt in de piano zodat het mooie klassieke uiterlijk van deze Rosewood digitale piano behouden blijft.

Prachtige klanken

Zoals genoemd is de Shigeru Kawai concertvleugel opgenomen in de geluidenbibliotheek van de Kawai CN 29, deze klinkt prachtig vol en diep en brengt u haast twijfel of u wel echt achter een digitale piano zit. Daarnaast heeft u uiteraard beschikking over andere klanken om mee te variëren.

Virtual Technician

Zoals de Kawai digitale piano's van hogere prijsklasse, bevat de CN-29 de mogelijkheid om het geluid van de piano aan te passen via Virtual Technician. Hier kunt u parameters zoals resonantie, helderheid en reverb aanpassen naar uw smaak of een van de nieuwe Smart Modes kiezen. Daarnaast heeft de Kawai CN 29 ook Touch Curve instellingen waarmee u kunt veranderen hoe zwaar of licht de aanslag van het instrument is.

 

Productspecificaties

Meegeleverde accessoires handleiding Engels en Nederlands, netsnoer met AC adapter, bladmuziek Classical Piano Collection en Finger Exercises

Gewicht 43,0 kg

Diepte 40,5 cm

Breedte 135,6 cm

Hoogte 86,0 cm

Productstatus Nieuw

Opgesteld in de showroom ja

Merk Kawai

Garantie 5 jaar

Kleur Donker bruin mat

Polyfonie 192

Aansluitingen MIDI (IN/OUT), Bluetooth 4.0, USB to Host, hoofdtelefoon x 2 (Stereo-Mini-jack en 6,3mm Stereo-jack)

Opnamefunctie MIDI

Effecten Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral

Omschrijving klanken SK Concert Grand, EX Concert Grand, Upright Piano, Studio Grand, Studio Grand 2, Mellow Grand, Mello

Aantal klanken 19

Aantal toetsen 88

Toongenerator Progressive Harmonic Imaging™ (PHI) met 88 toetsen sampling

Vermogen 2 x 20W

Ingebouwde speakers ja

Touchscreen nee

Soort display OLED

Afsluitbaar ja

Pedalen 3

Klavier Gewogen Graded Hammer en aanslaggevoelig