Piano Kawai CA 79 EP hoogglans zwart digitale pia

logo kawai 5 jaar garantie

3,749.00
E13418
Voorraad
+

Het hoogwaardige klavier,de volledige uitrusting en een 360 graden luidsprekersysteem vervullen bij de opvolger van de populaire CA78 Premium digitale piano alle wensen.

GRAND FEEL III MECHANIEK MET DRUKPUNT SIMULATIE EN HOUTEN KLAVIER MET EBONY & IVORY TOUCH OPPERVLAKKEN

Het model CA79 is voorzien van het Grand Feel III mechaniek met houten toetsen dat een realistisch speelgevoel geeft. De lengte van de toetsen van het Grand Feel III klavier (van de voorkant van de toets t/m het scharnierpunt van de balansbalk) is langer dan bij ieder ander klavier van een digitale piano. Alle achtentachtig zwarte en witte toetsen zijn compleet van lange houten onderdelen gemaakt. Zoals bij een vleugel beweegt iedere toets zich zacht op de balansbalk. Bij de aanslag van een toets wordt, net als bij een akoestisch instrument, een hamer met gewicht naar boven bewogen. Bovendien zorgt het 3-voudige sensorsysteem voor een optimale repetitie en spelcontrole.

De hamers met gegradueerde gewichten geven u het gevoel als of u op een akoestische vleugel speelt. Bovendien zijn in het voorste gedeelte van iedere toets van het Grand Feel III klavier gewichten aangebracht, zodat een nog betere balans tussen een sterk fortissimo (zonder vermoeidheidsverschijnselen) en een perfecte controle in het pianissimo mogelijk is. Bovendien is het Grand Feel III klavier met een drukpunt simulatie uitgerust, die voor een perfecte controle bij het pianissimo spel zorgt.
Alle 88 toetsen van het Grand Feel III klavier zijn met een op ivoor lijkend beleg uitgerust, dat de speler door een stroef oppervlak meer zekerheid en een uitstekende speelcontrole geeft.

EENVOUDIGE BEDIENING VIA TOUCH SCREEN

Aan de linkerzijde naast de toetsen kunt u het instrument eenvoudig en snel bedienen via het kleuren touch screen.

DE KLANK VAN DE SHIGERU KAWAI SK-EX CONCERTVLEUGEL, GEREPRODUCEERD MET DE NIEUWSTE SK-EX RENDERING SOUND TECHNOLOGIE

De schitterende klank van de Kawai SK-EX concertvleugel vormt het hart van de nieuwe CA79. De wereldwijd in hoog aanzien staande Shigeru Kawai modellen worden vanwege hun heldere klank sterk gewaardeerd en zijn steeds weer te vinden op de podia van concertzalen en conservatoria.
Om de indrukwekkende klank van de Shigeru vleugel zo natuurgetrouw mogelijk te kunnen reproduceren, heeft Kawai de nieuwe SK-EX Rendering klankopwekking ontwikkeld, die gekenmerkt wordt door een Multi-Channel-sampling met hoge resolutie van alle 88 toetsen, gecombineerd met de nieuwste resonantie modelling technologie. De Multi-Channel-sampling bevat de klank, opgenomen van meerdere posities van de Shigeru Kawai concertvleugel, die een breder spectrum kan reproduceren en zodoende meer levendige en authentieke klankveranderingen bij een dynamisch spel mogelijk maakt. Deze natuurlijke en expressieve klank wordt nog rijker door het gebruik van Physical Modelling met nieuw ontwikkelde resonantie algoritmen. De complexe totale klank, die samengesteld is uit de snaren, de pedalen en vele andere onderdelen van een akoestische concertvleugel, geeft de speler het gevoel alsof hij achter een akoestisch instrument zit.

360 GRADEN LUIDSPREKERSYSTEEM

Het luidsprekersysteem van de CA79 brengt, met zijn unieke 360 graden afstraalgedrag, pianisten en luisteraars in verrukking. Door speciale diffusors wordt de klank overal in de ruimte met gelijkblijvende kwaliteit goed hoorbaar. Dit systeem en ook de digitale signaaltransductie werden inclusief de versterking samen met de HiFi specialist ONKYO exclusief voor KAWAI ontwikkeld.

ALTERNATIEVE AKOESTISCHE PIANOKLANKEN EN VEEL EXTRA KLANKEN

Behalve met de nieuwe SK-EX Rendering klankopwekking is de CA79 nog met de populaire Harmonic Imaging XL technologie uitgerust. Deze bevat akoestische pianoklanken en veel keuze aan extra klanken. Zo vindt u bijvoorbeeld de bijzondere klank van de Kawai EX concertvleugel, die – naast andere vleugels – vaak internationaal door beroepspianisten voor evenementen zoals het Chopin-, Tsjaikovski- of Rubinsteinconcours wordt uitgekozen. De klanken van de middelgrote Shigeru Kawai vleugel SK-5 en van de akoestische Kawai piano K-60 geven de speler de mogelijkheid ook eens verschillende klankkarakteristieken van verschillende afmetingen van vleugels of de karakteristiek van een akoestische piano te leren kennen.
Behalve over de akoestische pianoklanken beschikt de CA79 over een uitgebreide keuze aan verdere klanken, zoals bijv. E-piano´s, Hammond- of kerkorgel, strijkers- of ook koorklanken, die de musicus een zeer afwisselend spel mogelijk maken. De Dual modus maakt het gelijktijdig spelen van twee verschillende klanken (bijv. vleugel en strijkers) op het klavier mogelijk, terwijl de Split resp. vierhandig modus een onderverdeling van het klavier in een linker en een rechter gedeelte mogelijk maakt.

VERANDER HET KLANKKARAKTER NAAR UW VOORKEUR MET DE VIRTUAL TECHNICIAN

Met de geïntegreerde Virtual Technician functie in de CA79 kan het klankkarakter van de gekozen akoestische piano-, clavecimbel- of E-pianoklank eenvoudig via de display worden veranderd. Zo kan men bijvoorbeeld de intensiteit van de resonanties van snaren, dempers en klankkast of het geluid van de terugvallende hamers instellen. Men kan zelfs de toonhoogte en het volume van enkele afzonderlijke tonen veranderen en vervolgens op een favoriete geheugenplaats opslaan.

BLUETOOTH® MIDI EN BLUETOOTH® AUDIO MET APT-X®

Naast de MIDI aansluitingen, waarmee een verbinding met andere MIDI toestellen kan worden gemaakt, is de CA79 digitale piano ook met Bluetooth MIDI en Bluetooth Audio techniek uitgerust, die een draadloze communicatie met ondersteunde Smart Devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk maakt.
Door de moderne uitrusting met Bluetooth Audio wordt de CA79 ook klankcentrale in uw eigen huis en dat zelfs met apt-X Audio Standard met hoge resolutie voor een betere klankkwaliteit.
De nieuwe communicatiestandaard van Kawai geeft bovendien de mogelijkheid de CA79 compleet door iOS of ondersteunde Android apparaten aan te sturen en dat eenvoudig met behulp van Bluetooth MIDI.

* De Bluetooth functionaliteit is niet in ieder verkoopland in de CA79 voorhanden.

USB TO DEVICE FUNCTIONALITEIT MET MP3/WAV OPNAME EN WEERGAVE

De CA79 is met USB aansluitingen uitgerust, die u niet alleen de mogelijkheid bieden om MIDI gegevens met een aangesloten computer uit te wisselen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gegevens direct op een USB geheugenmedium opslaan of van een USB geheugenmedium direct in het instrument laden.
Ook het directe afspelen van songs van uw lievelingsartiest in het MP3- of WAV-formaat is mogelijk. U kunt ook uw eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld aan uw vrienden per e-mail sturen, de songs op een smartphone of een computer beluisteren of op uw computer op een cd branden.

PREMIUM AUDIO HARDWARE VAN ONKYO

Ontwikkeld in samenwerking met Onkyo, een van de toonaangevende Japanse Premium Audio producenten, is de CA79 het eerste instrument waarin speciale componenten voor een High-End Audio weergave gebruikt worden.
Met innovatieve technologieën, zoals bijv. 1-Bit Processing, Dual DAC Signal Conversion en de DIDRC Filtering van Onkyo, wordt de klankweergave van de Shigeru Kawai concertvleugel ongelooflijk helder en krachtig. Ook het spelen via koptelefoon wordt dankzij de geïntegreerde uiterst krachtige koptelefoonversterker Discrete Spectra Moduls een bijzondere belevenis.

Door een nieuwe Touchscreen software is de bediening nog eenvoudiger en intuïtiever geworden. Een eenvoudige toegang tot alle klanken en functies stond daarbij op de voorgrond.
De CA79 biedt een veelvoud aan mogelijkheden.
Het design van de CA79 staat voor elegantie en strakke lijnen. Deze digitale piano is door zijn nieuwe design met moderne ronde hoeken een highlight voor elke pianist.

SPECIFICATIES

Klavier
Klavier - Grand Feel III
Toetsenmateriaal - hout
Toetsenoppervlak - Ivory/Ebony Touch
Drukpunt simulatie - ja
Aantal sensors - 3
Aanslagdynamiekcurven - Light 1-4, Normal, Heavy 1-4, Off (Constant)
Toetsenklep - ja

 
Klankopwekking
Klanksysteem - SK-EX multi-channel 88 key rendering
Harmonic Imaging™ XL, 88 toetsen sampling
 
Klanken
66, Shigeru Kawai EX concertvleugel met 10 rendering karakters
Vleugels: Shigeru Kawai EX, Kawai EX, SK-5
 
Polyfonie
max. 256-stemmig
 
Virtual Technician
Touch Curve, Voicing, Resonance Depth 1, Damper Resonance 2, Damper Noise, String Resonance 2, Undamped String Resonance 2, Cabinet Resonance 2, Key-off Effect, Fall-Back Noise, Hammer Noise, Hammer Delay, Topboard, Decay Time, Release Time, Minimum Touch, Stretch Tuning, Temperament, Temperament Key, Key Volume, Half-Pedal Adjust, Soft Pedal Depth, Tuning, Damper Hold
 
Keyboard modi
Dual, Split, Vierhandig (incl. volume/balans regeling)
 
Galm
Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
 
Effecten
Stereo Delay, Ping Delay, Triple Delay, Chorus, Classic Chorus, Tremolo, Classic Tremolo, Auto Pan, Classic Auto Pan, Phaser, Rotary, Combination Effects x 4, Amplified Effects x 3
 
Stemmingen
Equal (Piano Only), Pure (Major), Pure (Minor), Pythagorean, Meantone, Werckmeister III, Kirnberger III, Equal (Flat), Equal (Stretch), USER
 
Muziek/Opname
Metronoom/ Maatsoorten
10 maatsoorten + 100 ritmes (tempo en volume instelbaar)
Recorder
USB geheugen: MP3/WAV opname en weergave, A-B Loop
Interne geheugen: MIDI 10 songs, 2 sporen – max. 90,000 noten
 
Lesson functie
542 titels in totaal. Titels van Czerny, Burgmüller, Beyer, Bach, Chopin en Hanon (incl. bladmuziek); titels van Alfred zonder bladmuziek. Extra vingeroefeningen met 4 toonladders (majeur, n. mineur, h. mineur, m. mineur), 2 oefeningen met arpeggio's, 2 oefeningen met cadenzen en 2 oefeningen met akkoorden, elk in alle toonsoorten met beoordelingsfunctie
 
Piano Music songs - 205
Demo songs - 37
 
Features
Display - 5” LCD touchscreen
 
Bluetooth - Bluetooth (Ver. 4.0; GATT compatibel), conform met de Bluetooth Low Energy MIDI specificatie, Bluetooth Audio met apt-X
 
Registraties - ja, 100 Favorite geheugenplaatsen
 
USB functies - weergave: MP3, WAV, SMF ; opname: MP3, WAV ; functies: Audio Overdub, Convert Song to Audio, Load internal song, Save internal song, Save SMF song, Load registration, Save registration, File delete, Format USB
 
Verdere features - Key Transpose, Song Transpose, Tone Control (incl. User EQ), Speaker Volume, Headphones Volume, Line In Volume, Bluetooth Audio Volume, Audio Recorder Gain, Tuning, Damper Hold, LCD Contrast, User Memory, Factory Reset, Lower Octave Shift, Lower Pedal On/Off , Split Balance, Layer Octave Shift, Layer Dynamics, Dual Balance, MIDI Channel, Send PGM#, Local Control, Transmit PGM#, Multi Timbral Modus, Channel Mute, Auto Power Off
 
Soundsysteem
Soundsysteem - 2 x 13cm with enclosure, 2 x 8cm x 12cm Top Speaker (with diffuser) + 2 x 5cm Tweeter; ONKYO Amplifier, ONKYO SpectraModule™ Headphone Amplifier, ONKYO Signal Processing
 
Vermogen - 2 x 50W
Opnamevermogen - 55W
 
Constructie
Pedalen - Grand Feel Pedal systeem: Sustain (half pedaal mogelijk), Soft, Sostenuto.
Lessenaar - 6 posities instelbaar
Aansluitingen - LINE IN (1/8” STEREO), LINE IN Level, LINE OUT (1/4” L/MONO, R), Headphones x 2 (1/4”, 1/8”), MIDI (IN/OUT), USB to Host, USB to Device
 
Afmetingen
Hoogte in cm - 94
Breedte in cm - 145
Diepte in cm - 47
Gewicht in kg - 79
 
Kleur
Uitvoering - Hoogglans zwart
(Ook verkrijgbaar in Premium zwart gesatineerd, Premium rozenhout, Premium wit gesatineerd)