Bladmuziek standaard lessenaar

Zoek je een nieuwe muziekstandaard om mee te nemen voor wanneer je speelt in je band of orkest? Of heb je een muziekstandaard nodig om thuis mee te oefenen? Bekijk dan onze collectie eens. Muziekstandaarden worden gebruikt om bladmuziek op te leggen tijdens een voorstelling of tijdens het repeteren. Op de meeste standaarden is er ruimte voor een aantal A4 pagina’s. Je kunt er dus gemakkelijk een lesboek op kwijt. Muziekstandaarden zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Het is dus belangrijk om er een te kiezen die bij jouw wensen past. Bij Elrecom hebben we een mooi aanbod van verschillende merken standaarden als RTX, K&M en Hamilton voor je klaar staan die allemaal ook nog eens scherp geprijsd zijn. Neem een kijkje in ons assortiment, online of in de winkel, en vind de muziekstandaard die je zoekt.

Zorgt voor de juiste houding

Bij het kiezen van een muziekstandaard is het belangrijk dat je er eentje kiest die bij jouw wensen past. Er zijn verschillende standaarden op de markt die ook allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Het is belangrijk om rekening te houden met hoe je de muziekstandaard wilt gebruiken. Ben je bijvoorbeeld erg lang en speel je graag staand muziek? Let er dan goed op dat je een muziekstandaard koopt die hoog genoeg is. Zo kun je een goede houding aannemen tijdens het muziek spelen en voorkom je rugklachten. De meeste muziekstandaarden zijn in hoogte verstelbaar en kun je dus gebruiken om zittend en staand mee te spelen.

Makkelijk mee te nemen

De muziekstandaarden die wij op onze site verkopen zijn gemakkelijk mee te nemen. Dit komt doordat onze muziekstandaarden in hoogte verstelbaar zijn en dus ook klein gemaakt kunnen worden. Onze standaarden zijn gemaakt van licht, maar sterk materiaal. Je kunt deze dus makkelijk in de auto of zelfs op de fiets meenemen naar optredens of repetities. We verkopen op onze site ook nog een draagtas waarin je de standaard mee kunt nemen. Bij sommige muziekstandaarden zit er al een draagtas bij inbegrepen.

Bestel uw muziekstandaard online

Heb je in ons assortiment een muziekstandaard gezien die je aanspreekt? Dan kun je deze eenvoudig online bij ons bestellen. Wij zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd wordt. Heb je vragen over onze standaarden of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier. Indien je liever belt kun je ons bereiken op 035 5411109. Je bent natuurlijk ook welkom in onze winkel!